بدين وسيله به استحضار میرساند، دبيرخانه همايش از مشارکت شرکتها و موسسات در برگزاری پربارتر این رویداد استقبال ميکند. شایان ذکر است حامیان همایش متناسب با سطح حمایت، از ظرفیتهای مختلفی برخوردار خواهد شد جهت اطلاعات تکمیلی با دبیرخانه همایش یا تلفن 09397370809 تماس حاصل فرمائید.
همزمان با برگزاری کنفرانس ملی کیفیت و سلامت و امنیت غذا "توسعه پایدار در کشاورزی، علوم دام و صنایع غذایی با رویکرد ارتقا کیفیت، سلامت و امنیت غذا" در جهت ارتقای دانش علمی شرکت کنندگان کارگاههای زیر توسط حامی علمی کنفرانس؛ مجموعه آموزشی وینفو بصورت رایگان ویژه همه علاقهمندان برگزار میشود:
کارگاه آموزشی: غذاهای درمانی و نقش صنعت غذا در تولید آنها
زمان برگزاری: ۷ خردادماه ۱۴۰۴- ساعت ۱۰ تا ۱۲
مدرس: دکتر مریم فنایی
عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان
کارگاه آموزشی: بازیابی و مدیریت ضایعات و پسماند های غذایی و کشاورزی
زمان ۷ خردادماه ۱۴۰۴- ساعت ۱۴ تا ۱۶
مدرس: دکتر اعظم اعرابی
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد واحد نجف آباد
کارگاه آموزشی: نقش محصولات فراسودمند در ارتقای سلامت جامعه
زمان 9 خردادماه ۱۴۰۴- ساعت ۹ الی ۱۱
مدرس : دکتر الهام عطار
مدرس دانشگاه علوم پزشکی ازاد تهران و دانشگاه آزاد تهران واحد شمال
***شرکت در کارگاه برای همه افراد بلامانع و رایگان میباشد***
در صورت تمایل شرکت کنندگان جهت دریافت گواهینامه معتبر شرکت در کارگاهها و دریافت ۱۰ امتیاز بازآموزی مورد تایید سازمان غذا و دارو میتوانید با شماره زیر در ارتباط باشید.
09136633280
سایت : https://winfogroup.ir
تلفن ثابت: 03135002370
تلفن همراه: 09397370809
آدرس ایمیل: FQSA@Khuisf.ac.ir
تاریخ ارسال مقاله
1404/02/15 2 روزتاریخ برگزاری
1404/03/07 25 روزدکتر هاجر عباسی
دکتر علی خوش فطرت
دکتر پیام نجفی
دکتر هاجر عباسی
دکتر علی خوش فطرت
دکتر پیام نجفی
دکتر هاجر عباسی